LifeStar 17 Mai 2008 00:48
Sotia lui Irinel Columbeanu vrea sa mai ia in greutate inca trei kilograme

In timp ce Raluca Badulescu, Oana Roman sau Adriana Bahmuteanu se infometeaza sau apeleaza la tot felul de diete pentru a da jos cat mai multe kilograme in timp record, Monica Columbeanu se chinuie sa se ingrase. Manechinul a reusit sa ia in greutate nu mai putin de opt kilograme in cateva luni, consumand multa paine si produse de patiserie.

Criticata in repetate randuri pe marginea faptului ca are o silueta filiforma, Monica Columbeanu a luat masuri si a inceput sa-si schimbe regimul alimentar. Daca pana acum, sotia lui Irinel prefera sa manance fructe de mare, mai nou Monica se indoapa cu paine si produse de patiserie pentru a lua in greutate cat mai repede.

Prin aceasta metoda pe cat de simpla pe atat de eficienta, ea a reusit sa se ingrase, in cateva luni, nu mai putin de 8 kilograme. “Mananc foarte multa paine si pateuri, asa am ajuns sa pun pe mine 8 kilograme si as mai vrea inca doua-trei, daca se va putea”, ne-a declarat Monica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.