LifeStar 15 Mai 2008 00:35
Revansa. Bogdan Ivanof i-a oferit Ilincai Vandici un Rolex de serie unica
Dupa ce a reusit doi ani sa o tina langa el, Bogdan Ivanof a pierdut-o pe Ilinca Vandici in favoarea lui Alin Cocos. Motivele par lesne de inteles, mai ales daca se tine cont de statutul tanarului Cocos. Surse apropiate lui Bogdan sustin ca acesta incearca din rasputeri sa o recucereasca pe blonda, recurgand la cele mai disperate gesturi: de la telefoane umilitoare, pana la sms-uri trimise prietenelor ei, prin care le roaga, contra cost, sa il ajute sa-i intre din nou in gratii fostei iubite.

Pana una alta, fratele lui Sabin (n.r. - Sabin este cunoscut datorita relatiei cu Simona Patruleasa) a decis sa investeasca 5.000 de euro intr-un ceas Rolex, serie unica, pe care i l-a dat, de fata cu un amic
de-al lui, Ilincai Vandici. Aceasta se pare ca l-a primit firesc, fara prea multe intrebari, dar cu un singur raspuns pentru amorez: la el nu se va intoarce.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.