LifeStar 10 Mai 2008 00:50
Prezentatorul emisiunii "Din dragoste" nu a digerat prea usor esecul amoros, preferand sa o excluda pe blonda inclusiv din lista cunostintelor
Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune ale anilor 2000, Alexandra Dinu, a furat inimile multor domni, inainte de a-si intalni marea dragoste, pe fotbalistul Adrian Mutu. Unul dintre cei cuceriti de chipul angelic al Alexandrei a fost si actualul amfitrion al emisiunii "Din dragoste", Mircea Radu, care, la finalul anului 1999, facuse o pasiune intensa pentru blonda ce prezenta o emisiune la TVR 2 alaturi de Catalin Maruta. Din pacate, lucrurile nu au iesit asa cum isi dorea Mircea, intrucat, la scurt timp de cand a inceput sa o curteze, in viata Alexandrei si-a facut aparitia Adrian Mutu, care si-a adjudecat atat inima, cat si mana ei, cei doi casatorindu-se la doar sase luni dupa ce s-au cunoscut. Se pare ca actualul prezentator al Antenei 1, pe vremea aceea angajat al televiziunii publice, a digerat greu infrangerea, mai ales ca isi si expusese foarte mult sentimentele, anuntand chiar, la un moment dat, ca are intentii cat se poate de serioase in ceea ce o priveste pe Alexandra. Ruptura a fost atat de dura, incat Mircea a preferat sa taie orice cale de comunicare cu fosta sa iubire. Mai exact, el si Alexandra nu si-au mai vorbit niciodata de atunci pana in prezent.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.