LifeStar 10 Mai 2008 00:48
Primii si singurii romani care au intrat in cercul elitist, format numai din personalitati ale caror donatii facute din propriile venituri au trecut pragul de 10.000 de euro, au fost vedeta TV Mihaela Radulescu si omul de afaceri Dragos Dobrescu (presedinte Monolit Development). Totodata, aceasta a fost invitata sa participe, in luna iunie, la Congresul Mondial United Way din Canada.
In prezenta a peste 150 de persoane, joi seara, la JW Mariott Hotel, Mihaela Radulescu a fost premiata in cadrul Galei United Way Romania. Dupa ani de zile in care s-a implicat in activitatile caritabile si a sustinut prin donatii personale proiectele anumitor fundatii, vedeta Antenei 1 a fost aplaudata pentru actiunile sale si a fost invitata sa se alature societatii mondiale a ducelui Alexis de Tocqville, formata numai din personalitati ale caror donatii individuale au depasit pragul de 10.000 de euro . Acesteia i-a fost inmanat un trofeu realizat de sculptorul Vlad Gherghiceanu pentru implicarea in actiunile United Way, fundatie care a reusit sa stranga, numai anul trecut, peste 1.200.000 euro, bani cu care a finantat 24 de proiecte din tara si a sprijinit peste 5.000 de persoane in nevoie, de la copii, pana la batrani. De la eveniment, nu au lipsit ambasadorul Angliei la Bucuresti, Robin Barnett, cat si cel al Canadei, Marta Mozczenska, precum si politicienii Bogdan Olteanu si Mircea Geoana insotiti de sotiile lor. Atmosfera a fost intretinuta de muzica trupei Tibi Scobiola Band, care a cantat pro-bono pentru aceasta Gala. Scobiola a reusit sa-i ridice pe toti de la mese si i-a cucerit cu o calatorie muzicala prin toate tarile din care proveneau invitatii, iar la final i-a „potolit“ cu o portie zdravana de rock.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.