Colectia "Maestrii Comediei" s-a imbogatit cu un nou produs, cuprinzand o selectie a momentelor umoristice interpretate de Horatiu Malaele in emisiunea "Malaele de... 5 stele" de la TVR.

Materialul, cu o durata de 66 de minute, este disponibil pe caseta video si DVD si contine 12 momente de umor irezistibil: "Uitucul", de Cornel Udrea, adaptare Eugen Dumitru, realizator Dan Mihaescu (1995); "Da, matale", de Eugen Dumitru; "Calcule dupa petrecere", de Dan Mihaescu; "Inspectia scolara", adaptare dupa Gh. Braescu; "O zi din viata mea", de Toni Grecu; "Sunt un betiv", de George Tarnea; "A lua sau a nu lua", de Fred Firea; "Audienta ministeriala", de C. Tanase, "Gaza"; "Aniversarea contesei Tusalema", adaptare din umorul german de Octavian Sava; "Bucura-te, omule", dupa A.P. Cehov, adaptare de Eugen Dumitru; "Se inchid obloanele".
Lansarea noului produs TVR Media a fost marcata prin spectacolul extraordinar "Sunt un orb", sustinut de Horatiu Malaele pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. "Pentru ca fac parte dintre cei care cred ca rasul va mantui lumea, as dori sa le multumesc celor care m-au ajutat sa ma cocot asa de sus. Multumesc actorilor cu care am concubinat si fara de care viata ar fi fost un deseu la indemana gunoierilor", spune Malaele.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.