LifeStar 9 Mai 2008 01:16
Desi majoratul este unul dintre evenimentele emotionante de la care nu poate lipsi mama sarbatoritului, Nico nu va fi alaturi de fiica sa, Andruta, in ziua in care aceasta va implini 18 ani. Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2008 vor pleca, duminica, in Serbia, la Belgrad, orasul in care pe 20 mai cei doi vor concura cu 18 participanti in semifinala acestui concurs. „De cand o am pe fiica mea, in fiecare an i-am serbat ziua.
Anul acesta, va ramane tatal ei cu ea si bineinteles ca pe ziua de 13 va sarbatori cu prietenii ei, iar pe data de 25, cand ma voi intoarce, vom sarbatori cu toata familia, si inca o data cu prietenii“. Nico promite in schimb sa se revanseze fata de fiica sa. „Intotdeauna i-am cumparat ceva de unde am plecat. Acum, ca e la majorat, ea isi doreste o masinuta... Face si scoala de soferi si mai vedem... In iunie, vom pleca impreuna o saptamana in Turcia, iar acesta va fi cel mai frumos cadou“.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.