LifeStar 9 Mai 2008 01:13
Dupa ce a trait o experienta inedita pe continentul negru, Zana, revenita miercuri in tara, vorbind cu fanele sale de pe blog despre iubire sI cum sa procedeze in relatiile pe care le au, impartasindu-le acestora riscurile pe care si le-a asumat ca sa intalneasca marea sa iubire.
”Riscul uneori in iubire e sa punem sufletul la picioarele cuiva care nu merita, dar prezentul din viata mea e o marturie ca fara acest risc asumat nu ajungi sa traiesti implinirea”, marturiseste vedeta. Destainuirile au fost facute pe blogul sau personal, ca un raspuns adresat unei fane care i-a povestit problemele sale de suflet si i-a cerut sfatul Andreei. Raspunsurile Zanei au fost scrise in drum spre casa, intr-un aeroport din Franta, momente in care aceasta se simtea coplesita de propriile sale sentimente. “Nu pot vorbi decat din perspectiva a ceea ce eu insami traiesc si iti marturisesc deschis: tot ce sunt eu astazi e dragoste, respir iubire, construiesc pentru ca iubesc, imbratisez si dojenesc cu dragoste, adorm iubind, ma rog cu sufletul plin! Daca-mi iei dragostea, nu ramane nimic din mine, pentru ca am ajuns sa ma confund cu aceasta traire”, adauga moderatoarea, care, de altfel, s-a oferit sa o ajute pe o blogarita la lucrarea de licenta, in timp ce alteia i-a promis o intalnire ca intre fete.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.