LifeStar 5 Mai 2008 03:51
Andreea l-a cooptat in echipa sa de dansatori pe Petrisor Ruge, partenerul ei de la “Dansez pentru tine” alaturi de care a reusit sa castige atat trofeul pentru cea mai buna pereche de dansatori, cat si premiul cel mare, de 60.000 de euro oferit in cea de-a cincea editie a show-ului lui Stefanel Curugiu.

Daca pana mai ieri, Andreea Balan si Petrisor Ruge faceau pereche numai in cadrul concursului “Dansez pentru tine”, de cateva zile, solista si-a cooptat partenerul in echipa sa de dansatori care asigura spectacolul in timpul concertelor sale. “Cred ca publicul mi-a transmis aceasta idee. Am urmarit reactia publicului, am sesizat cat de dorit si iubit este Petrisor si am decis, intr-o secunda, cooptarea colegului meu in echipa. Joi am urcat si am pus in scena cu el cateva franturi din dansurile de la "Dansez pentru tine". Nu va pot descrie in cuvinte care a fost reactia”, ne-a declarat Andreea Balan.

Ea ne-a dezvaluit ca in aceasta perioada lucreaza la coregrafia show-urilor sale, care va putea fi remarcata in timpul celor 25 de concerte pe care le va sustine in luna mai, in timpul campaniei electorale. Totodata, in acesta saptamana, Andreea si Petrisor vor continua sa se antreneze pentru editia speciala de vineri seara, de la ”Dansez pentru tine”. “Avem un singur dans de pregatit, insa si de aceasta data il tratam cu seriozitate, pentru ca in aceasta seara vor fi premiati coregrafii nostri si speram din tot sufletul ca si celelalte cazuri sa-si gaseasca rezolvarea. Mai ales cazul pentru care lupta Andra”, a marturisit Andreea.

Probleme cu primul coregraf
Desi efortul depus in cele opt saptamani de spectacol si antrenamente le-a fost rasplatit pe masura, atat cu trofeul pentru cea mai buna pereche de dansatori, cat si marele premiu de 60.000 de euro “care sper sa-i schimbe destinul lui Stefanel si sa fie administrati cu chibzuinta”, dupa cum se destainuie Andreea, aceasta nu uita peripetiile pe care le-a trait pe toata perioada competitiei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.