LifeStar 3 Mai 2008 13:28
Desi pare mereu invaluita de un farmec natural cand paseste pe covorul rosu, actrita britanica Elizabeth Hurley se foloseste de fapt de o peruca pentru a crea acea senzatie.
Artista a fost surprinsa de fotografi in timp ce se intorcea dintr-o vizita pe care i-a facut-o fostului ei prieten, actorul Hugh Grant, care locuieste in apropiere. Un martor a declarat: „Se pare ca extensiile ei de par o luasera razna”.

Liz fusese dusa cu masina la casa lui Hugh de sotul ei, Arun Nayar, dar a preferat sa se intoarca pe jos. Parul ravasit, jacheta imblanita si blugii pe care ii purta o faceau pe actrita de 42 de ani sa para banala, o diferenta imensa fata de imaginea eleganta si provocatoare pe care o adopta in ultima ei campanie de publicitate.

Totusi, avansarea in varsta este o realitate pe care Elizabeth, care are un fiu, Damian, in varsta de sase ani, este fericita sa o accepte. La conferinta de presa de dupa lansarea ultimei ei linii de costume de baie „Mango” ea a declarat: „Pozatul in costume de baie este viata mea acum, si dupa cum va imaginati este un adevarat chin. Asa ca ma bazez pe talentul fotografilor si pe refinisarea pozelor. Nu ma deranjeaza deloc daca ma fac sa par putin mai slaba si putin mai tanara”.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.