LifeStar 2 Mai 2008 15:38
Imbracata intr-unelegant kimono, cu o coafura extravaganta in stil japonez, fata acoperita cu un strat de pudra alba, Kylie Minogue pare sa iasa dintr-o ceainarie japoneza.

Printesa pop, cunoscuta pentru alegerile ei naucitoare, arata extraordianr de bine in kimonoul rosu in care a pozat pentru a-si promova urmatorul turneu mondial care incepe pe 6 Mai in Paris.

Turneul care a costat peste 10milioane de lire sterline include: Romania, Greci, Bulgaria, Ungaria, Turcia, Luxemburg, Rusia, Letonia si Spania.

„KylieX2008” este primul turneu al cantaretei de cand s-a luptat cu cancerul.

Intre timp Kylie a renuntat sa mai cucereasca topurile americane, dupa ce ultima incercare a esuat. 'Am incercat sa dau tot ce e mai bun din mine. Nu o sa mai incerc inca o data', a spus cantareata unui prieten, referindu-se la incercarile esuate de a-si vinde cat mai multe exemplare din ultimul album.

Pentru a-si promova noul album Kylie a aparut in numaroase emisiuni in SUA printre care si "The Today Show", "Dancing With The Stars", "The Ellen DeGeneres Show" si "The Late Late Show", dar rezulatele nu au fost stralucitoare, cantareata reusind sa vanda doar 6ooo de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.