In cea mai recenta piesa a sa, solista face referire la organul genital feminin, «punani» fiind termenul pentru vagin in argoul jamaican

Ingeniozitatea lui Marius Moga nu are limite, ultima sa gaselnita fiind menita sa-i scandalizeze pe puritani si sa-i extazieze pe nonconformisti. Micul Mozart i-a compus Andei Adam o piesa care a starnit deja reactii pe forumurile de specialitate, controversa fiind chiar titlul melodiei, “Punani”.

Daca in limba romana acest cuvant nu va spune nimic, in Kamasutra este folosit pentru a desemna organul genital feminin.

Colaborarea dintre Anda Adam si Marius Moga se anunta din nou cu scantei. Dupa ce au spart topul vanzarilor cu albumul “Confidential”, cei doi artisti au revenit spectaculos cu o melodie care nu poate trece neobservata si care starneste curiozitatea de la prima auditie.

“Move your punani, go make yourself some money”, canta cu foc Anda Adam, refrenul tradus in limba romana nefiind altceva decat un mesaj deocheat, care-i face sa roseasca pe cei timizi pana in varful urechilor: “Misca-ti pasarica ca sa faci niste bani”.

“Punani”, cuvantul care face nota discordanta cu restul versurilor, isi are originile in limba indiana si inseamna organ genital feminin. Daca scopul melodiei este sa socheze si sa atraga atentia, Anda a reusit cu brio acest lucru, mai ales ca piesa a fost lansata cu fast chiar in Postul Pastelui, in Joia Mare, la emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV.

Melodia face parte dintr-o campanie antipiraterie si este inclusa pe cel mai recent album al Andei Adam, care va fi lansat in mai si care este compus integral de Marius Moga. Clipul, semnat Iulian Moga, s-a realizat in prima saptamana a acestei luni, a fost filmat intr-o singura locatie, langa restaurantul Cina, din Piata Revolutiei, si a durat aproximativ 18 ore. Scenariul reprezinta o lupta intre mai multi dansatori de street-dance, printre care si carismaticul Denice, un artist de culoare care a colaborat si cu Mariah Carey.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.