Denice a colaborat cu artista pentru cel mai recent videoclip al sau, “Punani”, realizat in urma cu cateva sapramani. “Cat a stat in Romania, i-am aratat Bucurestiul, am fost cu el si Victor la film, la bowling si am jucat ping-pong. Ne-a zis ca atunci cand se va insura isi va alege fata din Romania”, a spus Anda Adam.
Anda Adam revine pe piata muzicala cu un nou videoclip, unul de imagine, la piesa “Punani”, single-ul de pe urmatorul sau album. Cantareata a avut la dispozitie o armata de dansatori, printre care trupa “Trouble”, precum si un artist venit special din Germania, pe numele de scena Denice. Acesta a lucrat cu vedete internationale, printre care si Mariah Carey. Rotton, casa de discuri cu care lucreaza Anda, i-a platit lui Denice toate cheltuielile deplasarii. In cele doua zile cat a stat in Romania, Anda s-a ocupat sa nu-i lipseasca nimic celebrului dansator si coregraf: “Noi suntem amici buni, ne-am cunoscut in urma cu ceva timp, dar business-ul e bussiness. L-am platit, cum era normal, sa vina pentru filmarea acestui videoclp. Cat a stat in Bucuresti, am avut grija sa se simta bine. Am fost cu el si cu Victor in Plaza Romania, am jucat ping-pong, am mers la film, la bowling. Ne-a zis ca, desi a fost in atatea tari, niciodata nu a vazut atatea fete frumoase ca la noi si ca, atunci cand va dori sa se insoare, va veni aici sa-si caute mireasa”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.