Andreea este unul dintre cele mai solicitate fotomodele pentru aparitiile in revistele dedicate barbatilor

Dani si Andreea au devenit prieteni apropiati de cand au inceput sa lucreze impreuna. Pentru ca au fost vazuti luand masa, in oras, in repetate randuri, multi s-au grabit sa afirme ca intre ei s-a infiripat o idila. Pe langa faptul ca a dezmintit acest zvon, Dani ne-a declarat ca fostul iepuras Playboy ar fi un adevarat necaz la casa lui.

Pe langa pictorialele incendiare din revistele dedicate barbatilor, Andreea Mantea a devenit cunoscuta publicului datorita tumultoasei relatii pe care a avut-o cu Iulian, fratele mai mic al lui Marius Moga.
Cei doi si-au separat drumurile in toamna anului trecut, dupa o tentativa de redresare a relatiei, care incepuse sa scartaie inca din vara. Motivele despartirii?

Andreea este o femeie foarte frumoasa, in jurul careia roiesc barbatii, iar zvonurile neintemeiate, conform carora aceasta ar avea o relatie cu fotbalistul Cristi Chivu, l-au scos din minti pe Iulian, care s-a dovedit a fi un barbat foarte gelos.

De cand a pus capat relatiei cu Moga jr, coprezentatoarea matinalului de la Antena 1 nu a mai fost zarita in preajma nici unui domn, cu exceptia colegului ei, Dani. Cei doi au iesit in oras, la masa, in repetate randuri, afisand un comportament demn de doi indragostiti: si-au oferit ocheade, si-au zambit sagalnic, s-au tinut de mana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.