La doar o zi dupa ce si-a dus fiica la biserica de Florii si a impartasit-o pentru prima oara conform traditiei ortodoxe, Andreea Marin Banica s-a decis sa ia atitudine fata de recentele comentarii ale Mihaelei Radulescu la adresa sa.

Eternul si fascinantul scandal, Marin - Radulescu, a revenit in atentia publicului, ieri, in prima zi din Saptamana Patimilor. Dupa ce relatia ei a fost analizata, comentata si diagnosticata, recent, in studiourile Antena 2, de catre Mihaela Radulescu (“Casnicia Andreei cu Stefan va dura zece ani”, a spus aceasta, printre altele), Andreea Marin Banica a luat atitudine.

Intrebata de catre un internaut de ce nu raspunde atacurilor Mihaelei, Zana Surprizelor a postat pe blogul sau personal un comentariu acid adresandu-se acestuia ca si cum s-ar fi adresat vedetei de la Antena. “Ultima isprava este, precum stii probabil, aceea a premonitiilor gratuite facute public despre posibila durata a casniciei mele cu Stefan. Daca nu poti respira din pricina fericirii altora, probabil ai o problema serioasa ascunsa pe care nu o poti direct exprima, dar eu si sotul meu nu avem nici o vina si nu o putem rezolva, nu suntem genul de oameni care se uita in curtea vecinului, ne vedem de treaba si de familia noastra”, explica aceasta. Desi sustine ca vrea sa ingroape securea razboiului, Andreea continua sa enumere absolut toate atacurile care s-au indreptat spre familia sa din aceeasi directie, cea a Mihaelei Radulescu, incercand sa desluseasca motivul care a stat la baza acestora:

“Un om care are fericire acasa, care are in mod real dragoste si armonie in propria familie, nu are de ce sa se tot raporteze la altcineva, nu are de ce sa faca public referiri repetate, mereu acide, la adresa altei persoane care nici macar nu-i raspunde; mai mult, nu are de ce sa coboare atat de jos incat sa-si dea cu parerea despre durata casniciei actuale a fostului sot de care oricum o desparte multa vreme, pentru ca nu arata decat ca are un complex in aceasta zona, o problema nerezolvata”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.