Cucui. Cantareata a fost la un pas sa-si rupa gatul la antrenamentele de la "Dansez pentru tine"
Cea de-a sasea saptamana a competitiei "Dansez pentru tine"
s-a incheiat fulminant. Laura Cosoi si Bogdan Boanta au reusit sa smulga juriului note de zece pe linie, in timp ce Delia Matache si Ionut Paval au fost condamnati la duel pentru a cincea oara consecutiv. Senzatia serii, insa, au reprezentat-o Andreea Balan si Petrisor Ruge care au incendiat ringul de dans cu un Rock?n?Roll impecabil. Pentru prima oara in istoria competitiei, "zbirul" Mihai Petre si-a exprimat parerea de rau ca nu are o nota mai mare de zece pentru a-i puncta pe cei doi. Performanta a fost obtinuta, insa, cu sacrificii imense.

Andreea a fost la un pas sa-si rupa gatul pe parcursul antrenamentelor din saptamana premergatoare competitiei. Pentru ca au vrut sa socheze cu o coregrafie impresionanta, cantareata si partenerul ei au fost nevoiti sa realizeze prize periculoase. La una dintre executii, Petrisor nu a reusit sa o prinda corect pe Andreea, iar aceasta a aterizat direct in cap, alegandu-se cu un cucui de toata frumusetea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.