Ana Maria Prodan a demarat, impreuna cu iubitul sau, un business care-i aduce zilnic zeci de mii de euro. Cei doi au un parc auto in Targoviste, de unde se “innoiesc” atat fotbalistii cat si multi politicieni. Vedeta isi schimba automobilul aproape zilnic; doar are de unde alege.
Ana Maria Prodan nu este doar prezentatoare tv, impresar de fotbalisti, ci si femeie de afaceri. Vedeta stie sa scoata bani din orice, ea castigand in prezent zeci de mii de euro pe zi din bussinesul pe care l-a demarat in urma cu ceva timp. Impreuna cu iubitul sau, Laurentiu Reghecampf, Ana Maria si-a deschis la Targoviste un parc auto din care se “aprovizioneaza” foarte multi fotbalisti, dar si politicieni. “Avem foarte multe comenzi, mai ales ca Laur face si masini personalizate. El este si dealer Audi. Eu merg destul de rar la Targoviste, iar cand ajung dau autografe. Ne suna foarte multi fotbalisti ca vor masina. Afacerea merge foarte bine. Recunosc, la inceput mi-a fost putina teama, avand in vedere ca pe piata sunt atatea firme de masini. Vinde insa foarte bine numele, sigla “Reghe Car”, cum se numeste firma”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.