Monica Columbeanu a facut un adevarat tur de forta in prima seara a Festivalului Bucharest Fashion Week.

Sotia afaceristului Irinel Columbeanu si-a rotunjit simtitor veniturile, dupa ce a defilat in 9 colectii din cele 13 prezentate, miercuri seara, la Rin Grand Hotel. In cadrul unei defilari, ea a purtat o peruca neagra, fiind de nerecunoscut.

Monica Columbeanu a fost omniprezenta la prezentarea colectiilor designerilor autohtoni, in seara inaugurala a editiei a noua a Festivalului Bucharest Fashion Week, eveniment desfasurat anul acesta la Rin Grand Hotel. Indiferent daca a fost vorba de colectia “La vie en rose” prezentata de “Azzara by Zina &Mihai Albu”, Laugellotti, Benvenutti sau prezentarea noilor tendinte de lenjerie intima marca Piera, marea majoritate a designerilor sau firmelor participante au ales sa merga pe mana Monicai. Sotia lui Irinel a fost cea mai bine platita dintre toate modelele. Monica a primit “recompensa” si lenjeria intima in care a defilat.

La un moment dat, sotia lui Iri a urcat “deghizata” pe podium, purtand o peruca neagra, la prezentarea colectiei Lorenei Trica. Sora Monicai, Ramona, a avut si ea doua prezentari, dintre care una pentru Zina Dumitrescu. Claudia Neghina, imaginea firmei Jaguar, si totodata modelul acestei editii, a fost vedeta serii in colectiile: Toi& Moi, Langellotti, Stefan Musca, cat si in colectia aniversara creata de Rita Muresan la primul deceniu de activitate. Denumita sugestiv “Romania”, prezentarea Ritei Muresan, rupta de tiparele unei defilari obisnuite, a reusit sa anime atmosfera printr-un mini-spectacol realizat cu sprijinul formatiei Romania, dar si prin prezenta, pe scena, a celor doua fiice ale sale, in calitate de modele. Iar Oana Turcu, logodnica moderatorului Cristi Brancu, a fost mireasa acestei colectii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.