Frate, frate, dar branza e pe bani! Aceasta este si deviza Andreei Banica, cea care a reusit sa stranga doua milioane de dolari de pe urma muzicii si a afacerilor imobiliare. Printre chiriasii sai se numara si fosta colega din trupa Exotic, Claudia, cea care a ocupat, timp de patru luni, una dintre locuintele blondei, pentru care a platit suma de 700 de euro lunar. Acum, bruneta se pregateste sa se mute in apartamentuul pe care si l-a cumparat intr-un complex rezidential.

Andreea si Claudia au depasit neintelegerile ce au condus la destramarea trupei Exotic si au redevenit bune prietene, precum in anii adolescentei.

Pe langa faptul ca vorbesc des la telefon, cele doua soliste se intalnesc in oras si chiar merg impreuna la sala de fitness.

“Eu am convins-o pe Andreea sa vina la sala. Ce-i drept, nu prea ii place. Spune tot timpul ca prefera sa mearga pe jos, decat sa traga de fiare”, a declarat Claudia, pentru Click!.

Si, tocmai pentru ca sunt in relatii de amicitie excelente, Andreea i-a oferit Claudiei o mana de ajutor atunci cand aceasta s-a aflat la ananghie si a fost nevoita sa elibereze de urgenta apartamentul in care locuia cu chirie.

Blonda a venit repede cu solutia salvatoare si i-a oferit Claudiei posibilitatea sa stea la ea atat timp cat va avea nevoie. Insa gestul nu a fost nici pe departe unul filantropic, intrucat cele doua au semnat un contract de inchiriere, in urma caruia bruneta i-a virat Andreei, in cont, suma de 700 de euro lunar, pentru apartamentul aflat aproape de Piata Unirii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.