Andreea si Claudia au depasit neintelegerile ce au condus la destramarea trupei Exotic si au redevenit bune prietene, precum in anii adolescentei.

Pe langa faptul ca vorbesc des la telefon, cele doua soliste se intalnesc in oras si chiar merg impreuna la sala de fitness.

“Eu am convins-o pe Andreea sa vina la sala. Ce-i drept, nu prea ii place. Spune tot timpul ca prefera sa mearga pe jos, decat sa traga de fiare”, a declarat Claudia, pentru Click!.

Si, tocmai pentru ca sunt in relatii de amicitie excelente, Andreea i-a oferit Claudiei o mana de ajutor atunci cand aceasta s-a aflat la ananghie si a fost nevoita sa elibereze de urgenta apartamentul in care locuia cu chirie.

Blonda a venit repede cu solutia salvatoare si i-a oferit Claudiei posibilitatea sa stea la ea atat timp cat va avea nevoie. Insa gestul nu a fost nici pe departe unul filantropic, intrucat cele doua au semnat un contract de inchiriere, in urma caruia bruneta i-a virat Andreei, in cont, suma de 700 de euro lunar, pentru apartamentul aflat aproape de Piata Unirii.