Generos. Un gruzin multimiliardar face valuri uriase in Capitala: cheltuieste zeci, sute de mii de euro cu tinere domnisoare, afisand o opulenta de nabab si o colectie de masini impresionanta
Ultima sa isprava: i-a facut cadou unei tinere de 18 ani un Lamborghini decapotabil de peste 7 miliarde de lei vechi. Instantaneu, tanara s-a mutat in apartamentul lui, aflat la 200 de metri de locuinta fostului presedinte Ion Iliescu din cartierul Primaverii. O poveste frumoasa.
Cine este Amiran?

Gruzinul cu cetatenie israeliana Amiran Dzanashvili, nascut pe 22 ianuarie 1968 in URSS, nu este o persoana cunoscuta publicului larg. Baietii pasionati de masini din Bucuresti ii stiu masinile, toate exotice: Ferarri 599 GTB, Bentley Flying Spur, Aston Martin DB 9 decapotabil, Porsche Carerra Turbo etc. - pentru ca toate au aceleasi litere in numarul de inmatriculare, si anume DZA, de la numele proprietarului. Amiran este unul dintre actionarii companiei de cazinouri Grand si detine doua cazinouri in Bucuresti: cel de la hotelul Marriott si cel de la hotelul Hilton. Aici este actionar minoritar. Mai detine cinci companii controlate direct sau indirect de el care se ocupa de imobiliare, constructii si diverse alte afaceri (Euro Magic Real Estate, Mediteranean Real Estate, Euroresidence, Smart Invest Business si, nu in ultimul rand, Enrom Energetica). Este un om bogat, exuberant, casatorit in Israel cu o femeie distinsa, care a facut niste speculatii imobiliare deosebite in ultima perioada, cumparand sute de hectare cu aproximativ 50 de eurocenti/metru si vanzand imediat unor straini cu 4/5 euro metrul patrat, operatiune extrem de banoasa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.