Nicoleta Luciu a marturisit ca ii este foarte frica de durere si ca iubitul sau, Zsolt Czergo, nu va fi prezent, mai mult ca sigur, in sala de nasteri, la venirea pe lume a fiului lor: “O sa nasc prin cezariana. Mie mi-e foarte frica de durere. Eu plang si cand ma pensez, daramite cand o sa nasc. Cred ca Zsolt nu o sa asiste nici el la nastere, pentru ca si el e fricos”.

Intrucat este foarte fricoasa, Nicoleta Luciu a decis sa nasca prin cezariana, posibil chiar de ziua sa. Vedeta a marturisit ca este foarte putin probabil ca Zsolt, iubitul sau, sa asiste la nastere: “Am fost la ecograf si l-am vazut. E baiat. Acum comparam fotografiile sa vedem cat a mai crescut. A si miscat pentru prima oara in urma cu o saptamana, si luni a simtit si Zsolt. In fiecare zi vorbesc cu el, dimineata ii zic sa stea cuminte, ca avem filmari, iar seara ma relaxez, povestindu-i cum au decurs lucrurile peste zi”, declara interpreta Rozei din telenovela “Inima de tigan”.

De cand a aflat ca este insarcinata, vedeta postului Acasa si-a schimbat radical alimentatia, dar nu a renuntat la orele de sport. “De 4-5 ori pe saptamana merg la sala si fac sport timp de cateva ore. Nu am luat multe kilograme, dar am pus ceva pe sani si pe solduri”, povesteste artista mai emotionata ca niciodata. “O sa nasc prin cezariana. Mie mi-e foarte frica de durere. Eu plang si cand ma pensez, daramite cand o sa nasc. Cred ca Zsolt nu o sa asiste nici el la nastere, pentru ca si el e fricos. Probabil o sa-l cunoasca pe micut gata infasat”.

“Conflict interetnic” intre parinti
Zsolt Czergo jr., baietelul Nicoletei Luciu, provoaca dispute intre parintii sai, inainte sa fi vazut lumina zilei. Chiar daca urmeaza sa se nasca la mijlocul lunii septembrie si, in prezent, acesta masoara doar 11 cm, piticul lui Zsolt si al Nicoletei “naste si un conflict interetnic”. Cum era si normal, fiecare dintre cei doi parinti se adreseaza acestuia in limba materna. Nicoleta, in romana, iar Zsolt, in ungureste. “Pentru mine a fost o surpriza mare, dar acum ne-am obisnuit si vorbim tot timpul cu micutul. Ea in romaneste, eu in ungureste”, a marturisit viitorul tatic pentru “Povestirile de noapte” de la Acasa TV. El si-a amintit cum a primit vestea ca va deveni tatic.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.