Adriana Bahmuteanu, fosta si viitoarea sotie a omului de afaceri Silviu Prigoana, a batut palma cu Kanal D.
In fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17: 00 la 19:00, jurnalista va modera emisiunea “Tu contezi”, un format nou in care vor fi dezbatute problemele sociale sau sentimentale ale oamenilor de rand si nu numai.
Dupa o saptamana de rasfat petrecuta in statiunea Eforie Nord, la ”Ana Aslan Health Center”, Adriana Bahmuteanu a revenit in Capitala cu chef de munca. Desi este directorul editorial la “Ideal Mariaj”, director executiv la saptamanalul “Zau”, coproprietara unei gradinite si, nu in ultimul rand, mamica lui Mihaita Prigoana, jurnalista a acceptat o noua oferta de munca, venita din partea turcilor de la Kanal D.

Moderatoare de televiziune pentru emisiunea “Tu contezi”, a carei prima editie va fi difuzata, luni, 28 aprilie, in cea de-a doua zi de Pasti. “Emisiunea este live, cu public activ, care se implica si dezbate alaturi de mine subiectele abordate. Sociale, sentimentale, dar intotdeauna actuale si vor exista si dialogurile telefonice cu telespectatorii”, descrie Adriana Bahmuteanu, in cateva cuvinte, noul sau proiect. “Tu contezi” va fi difuzata de la ora 17:00 timp de doua ore. “Nu am o asistenta, dar am o intrega echipa de profesionisti care ma vor ajuta”, adauga Adriana. Totodata, aceasta a dorit sa dezminta zvonurile comform carora ar fi platita cu 5.000 de euro pentru aceasta emisiune. “Nu este adevarat. Sunt multumita de contract si de suma stabilita, dar, asa cum stiti, nu pot sa o divulg”, declara cea care a mai realizat o astfel de emisiune si la OTV, in urma cu cativa ani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.