PREZENTA. Maria Basescu, puntea de legatura intre Bush si Putin Bizar. Maria a ramas singura, dupa dineul oferit liderilor lumii, in timp ce presedintele a plecat separat, cu o masina oficiala
Extrem de curtenitor cu "greii" lumii prezenti la Bucuresti pentru summitul NATO, presedintele Traian Basescu a fost mai putin atent cu sotia, uitand complet, la un moment dat, de bunele maniere. Un episod care nu-l onoreaza pe liderul de la Cotroceni s-a petrecut joi seara, dupa dineul pe care l-a acordat unora dintre cei mai importanti oaspeti prezenti la Bucuresti. La iesirea din hotelul Hilton, Basescu i-a intors spatele sotiei si s-a urcat in masina care trasese in fata. El i-a strigat Mariei, peste umar: "Masina ta e in spate!", fara sa-i pese ca ploua si sotia sa nu avea umbrela. Este posibil ca presedintele sa se fi intors la munca pana tarziu in noapte, acest lucru ar explica graba sa. Dar la fel de adevarat este ca Maria Basescu a avut si ea o agenda incarcata pe durata summitului, careia i-a facut fata cu brio.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.