Tudor Chirila, unul dintre cei mai activi blogari din randul vedetelor din Romania, o acuza de discriminare pe Mihaela Radulescu. Solistul trupei Vama a luat atitudine si a postat pe blogul sau personal un comentariu acid la adresa moderatoarei Antenei 1, care a declarat recent ca “o persoana publica, trecuta de 30 de ani, care-si face blog, este exact la fel de ridicola ca o “tanara” de vreo 50 de ani dansand lasciv pe muzica house”.

Desi declaratiile Mihaelei Radulescu nu ii erau adresate lui si nici Andreei Raicu, vedeta Prima TV intrata recent in blogosfera, Chirila nu s-a putut abtine sa-si posteze punctul sau de vedere pe blogul sau personal. “O respect pe Mihaela Radulescu, dar nu stiam ca este predispusa la DISCRIMINARE.

Prin urmare, persoanele publice care sunt trecute de treizeci de ani devin ridicole pentru ca aleg blogul ca forma de exprimare sau de expresie. O femeie de cincizeci de ani care ar dansa “lasciv” pe muzica house s-ar acoperi automat de ridicol, de parca pofta de viata, de sex, de rememorare ar trebui sufocata si reprimata dupa patruzeci. Pacat”, sustine solistul nonconformist, care a primit zeci de mesaje de incurajare din partea fanilor sai.