Probleme. Copilul "adoptat" de parintii subprefectului s-a inhaitat cu o gasca de derbedei de cartier si a disparut de la domiciliu
Drama in familia de la Vaslui a subprefectului Capitalei: Mures, pustiul pe care parintii Mioarei Mantale il adoptasera neoficial si-l cresteau ca pe propriul fiu, a fugit de acasa, in urma cu doua saptamani. Elena si Grigore Mantale l-au cunoscut pe Mures Bancuta, un copil de 13 ani provenit dintr-o familie saraca de la periferia orasului, in vara anului trecut. In scurt timp, s-au atasat de el si au inceput sa-i faca toate poftele. "Statea singurel in fata blocului si se uita cum ceilalti copii jucau fotbal. Ni s-a facut mila si l-am dus in bazar si i-am cumparat o minge si o bicicleta. Simteam nevoia sa tinem un suflet langa noi, asa ca am hotarat sa-l crestem pe acest copil si sa facem om din el", ne-au povestit cei doi pensionari. Mai mult decat atat, Elena si Grigore Mantale au trecut si peste faptul ca baiatul provine dintr-o familie de tigani, fiind chiar dispusi sa-i lase mostenire apartamentul in care locuiesc in prezent. "A dat cu piciorul la tot si a preferat sa se intoarca la parintii lui naturali, care nu-i poarta in niciun fel de grija. Este mic si nu constientizeaza, dar mai tarziu poate o sa regrete", este convinsa Elena Mantale, care ne-a marturisit ca plange non-stop de cand a plecat Mures.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.