Garda de corp, indicator de periculozitate, de personalitate sau de inaltime sociala, captuseste limuzinele regalitatilor din showbiz, ale mafiotilor sau ale oamenilor de stat. Primarul Constantei, Radu Mazare, si ministrul Transporurilor, Ludovic Orban, dezbat utilitatea acestei dotari de siguranta.

Am decis sa imi angajez bodyguarzi din anul 2000, din cauza ca am primit n amenintari de la bisnitari si de la cei care faceau afaceri ilegale in Constanta pe motiv ca am incercat sa extirpez bandele. Am doua garzi de corp care sint fosti campioni la culturism, pe care ii platesc din banii mei privati, nu din banii primariei. Vreti sa-i cunoasteti? Va dati seama cit sint de mari daca au fost campioni la culturism.

Ei stau tot timpul linga mine cit timp sint in Constanta, atit cit sint in primarie, cit si cind ma plimb prin oras.
Publicitate

Un alt motiv pentru care i-am angajat este si faptul ca inclusiv copiii mei au primit amenintari pe strada, iar eu am primit si acasa amenintari legate de copii. Cind plec din oras, inclusiv in concediu, in Brazilia sau unde ma mai duc, ii iau si pe ei, dar numai cind cred eu ca e necesar. Pina acum am fost agresat doar verbal pe strada, nu am avut incidente majore. Interesati-va sa vedeti ca si primarii din strainatate au garzi de corp, ca si ministrii de la noi, de altfel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.