Pentru ca Roxana Ciuhulescu are picioarele foarte lungi (1,23 m), iar Piedone a depasit de mult greutatea normala, acul cantarului oprindu-se la 135 de kg, cei doi au nevoie de masini care sa le permita sa conduca relaxati. Asadar, Roxana conduce in prezent un Mitsubishi Outlander, iar Piedone a primit in dar un Oldsmobile de colectie.
Roxana Ciuhulescu, cunoscuta drept “femeia cu cele mai lungi picioare din Romania” (1,23 m), fapt ce i-a conferit anumite privilegii, inclusiv jobul onorant de la PRO TV, are parte si de inconveniente. Pe langa faptul ca nu a putut participa la emisiunea “Dansez pentru tine”, pe motiv ca nu si-a gasit un partener care sa masoare macar cat ea, adica 1,93 m, nici la capitolul soferie nu sta mai bine, caci in masinile mici conduce cu picioarele la gura.

Totusi, de dragul unui Fiat Punto, un autoturism care nu ii permitea sa stea comod, ea a preferat, decat sa renunte la el, sa faca unele modificari in interior: “Acum conduc un Mitsubishi Outlander, care este o masina mare, de teren, 4x4, dar inainte, cand nu imi permiteam un automobil scump, am condus si masini mici, gen Fiat Stilo, Fiat Punto. Pentru ca erau minuscule in comparatie cu inaltimea mea si nu imi incapeau picioarele, dadeam scaunul in spate, pana se lipea de bancheta, deci nu mai putea sta nimeni acolo. In unele masini mici, volanul aproape imi ajunge la genunchi, iar in altele chiar nu pot intra”, a marturisit vedeta, pentru Click!, amuzata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.