La cateva zile dupa ce ziarele americane publicau materiale despre dezastrul din casnicia vedetelor Katie Holmes si Tom Cruise, tabloidul britanc "Daily Mail" atrage atentia, in editia de miercuri, asupra unor fotografii in care Katie este greu de recunoscut din cauza noii tunsori.

Dupa ce a obligat-o sa-i vada filmele, a inscris-o in clubul scientologilor, a izolat-o, la putin timp dupa nasterea fetitei lor Suri, mai nou, Tom Cruise, se pare ca si-a convins sotia sa se tunda asemenea vedetei din "Top Gun".

"Daily Mial" scrie ca, in fata obiectivelor aparatelor de fotografiat, Katie si-a ferit, pe cat posibil, privirea de jurnalisti. In plus, parea mai trista decat de obicei....

Trista si mai mereu obosita, fara acel zambet de copil cu care si-a obisnuit cunoscutii. Asta este, in ultima vreme, actrita Katie Holmes, sotia cunoscutului actor si scientolog Tom Cruise. Potrivit apropiatilor lui Katie, citati de revista "Star", tanara ar fi vizibil chinuita de casnicia cu vedeta din "Top Gun" si de statutul de persoana publica, atat de vanata de fotografi. Asa o descriau, in urma cu o saptamana, apropiatii actritei, citati de revista americana "Star".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.