Chiar daca fetele de varsta ei inca se mai bucura de copilarie, Nidia a uitat sa-si traiasca tineretea, ea fiind prinsa intr-un scandal monstruos intre parintii ei, ce dureaza de aproape 10 ani.

Razboiul acesta obositor a transformat-o pe tanara intr-o persoana trista, confuza, pusa mereu sa aleaga intre unul dintre parinti, adesea nestiind cui sa dea dreptate. Chiar daca nu-i place sa fie in atentia presei, Nidia a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru Click! despre incidentul petrecut in urma cu trei zile, in casa familiei Moculescu.

Mariana l-a acuzat pe fostul sau sot ca a incercat sa o omoare, atacand-o cu un cutit: “A venit pe la 2:00 noaptea la mine in camera, plangand, spunand ca a batut-o tata cu pumnii in cap, desi incidentul se petrecuse la ora 20:00. Mi-a spus ca a si taiat-o. De fapt, imi arata semnele de pe maini, dar nu-si gasea cuvintele. Nu a indraznit sa-mi spuna in fata ca el a agresat-o. Alea nu sunt semne de cutit, ci de unghii, iar tata nu are unghii. Ea singura s-a ranit”.