Amy Winehouse nu reuseste sa renunte la droguri.

Cantareata a fost zarita zilele trecute iesind din resedinta sa din Londra si indreptandu-se catre un fast-food. Arata mai rau ca niciodata. Din cauza dependentei de cocaina, fata ii este infectata si plina de bube.

De asemenea, pe mainile ei se vad zeci de taieturi. "Amy a recunoscut ca trebuie sa se interneze din nou pentru dezintoxicare", a declarat o sursa din anturajul vedetei. "Sunt prea multe tentatii in Anglia. Persoanele din jurul ei ii fac imposibila vindecarea. Aici nu se poate abtine nici macar pe perioade scurte. Managerul artistei s-a gandit sa o interneze intr-o clinica din Israel. Pana la urma insa Amy a ales o clinica din Cape Town, Africa de Sud", a adaugat sursa.

Artista spune ca ranile pe care le are pe fata se datoreaza unei boli, numita impetigo. "Infectia este destul de grava, unele rani s-au transformat in ulceratii, insa acest lucru este ceva obisnuit printre dependentii de droguri", a declarat doctorul Carol Cooper.

Se spune adeseori ca problemele adultilor sunt consecintele unei copilarii nefericite. Se pare ca Amy Winehouse nu face exceptie. Dupa 30 de ani, mama cantaretei a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre necrutatoarea boala de care sufera. Janis Winehouse a marturisit ca sufera de o boala necrutatoare: scleroza multipla. O boala cu simptome imprevizibile si care este depistata cu dificultate chiar si de cei mai priceputi medici. Janis avea 24 de ani atunci cand au aparut primele simptome. Simtea amorteala si furnicaturi in tot corpul. Cum la vremea aceea abia il nascuse pe fratele cantaretei, Alex, a pus totul pe seama noptilor pierdute cu el. Totusi, nu dupa mult timp, fiind farmacista de profesie, Janis si-a dat seama ca astfel de simptome ar putea fi semnele unei boli mult mai serioase.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.