Eduard Andreianu, alias CRBL, isi va deschide luna viitoare o scoala de dans, ce a costat peste 40.000 de euro.

Pentru ca nu mai doreste elevi neseriosi, care nu se prezinta la cursurile de street-dance (dans de strada), artistul va implementa un sistem inedit, pentru a-si disciplina elevii. El va pune note, va face evaluari, va avea catalog si va face prezenta, zilnic, “chiulangiii” urmand a fi exmatriculati.

Pentru ca vor sa traiasca pe “picior mare”, tot mai multi solisti autohtoni isi investesc banii castigati din concerte in afaceri profitabile. Dupa Anda Adam, Mihai Traistariu, a venit randul lui Eduard Andreianu, cunoscut drept CRBL, sa-si deschida o afacere banoasa.

Dupa ce a testat piata, talentatul cantaret a decis sa-si deschida o scoala de dans, singura scoala de street-dance si break-dance din Romania. Artistul a mai avut un astfel de salon, dar l-a inchis dupa doar cateva luni de functionare, deoarece chiria era foarte mare, iar afacerea nu era profitabila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.