Un concert reusit pe care Maria Dragomiroiu l-a sustinut recent in America a fost la un pas sa se incheie tragic.

Deocheata de spectatori din cauza podoabei capilare, cunoscuta cantareata de foloclor a trait clipe de cosmar: “Era sa mor. Mi s-au taiat picioarele, m-a izbit o durere puternica in ceafa si aproape am lesinat”. Leacul a venit insa de la fiul ei, Mircea, care i-a spus rugaciuni prin Internet si SMS.

Cel mai lung par din mediul artistic autohton a facut furori si in Statele Unite, insa posesoarea, indragita Maria Dragomiroiu, a avut de suferit de pe urma podoabei capilare. in urma cu o saptamana, aflata la un concert in Atlanta, solista a fost rapusa de deochi, dupa ce mai multi spectatori s-au minunat si i-au laudat parul.

“Am simtit ca mi se taie brusc picioarele, m-a izbit o durere puternica in ceafa si aproape am lesinat. Nu e prima data cand mi se intampla. Am mai fost deocheata din cauza parului”, a povestit pentru Click! Maria Dragomiroiu (52 de ani).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.