Sotia lui Columbeanu este, cu siguranta, cel mai solicitat manechin autohton.

Miercuri seara, ea a fost vedeta a doua prezentari de moda, ambele pentru designeri inca neconsacrati. Daca, la prima prezentare, Monica a uimit publicul dezbracandu-se pe podium, la cea de-a doua ea a intruchipat mireasa excentrica, imbracata in negru si a defilat, in premiera, alaturi de cele doua surori ale sale, Alina si Ramona.

Precum un manechin profesionist, Monica nu se plange de faptul ca designerii se bat intre ei pentru a o avea pe podium, ba, mai mult, este incantata ca ofertele curg una dupa alta.

Sotia lui Irinel si-a dedicat toata ziua de miercuri prezentarilor de moda, facand senzatie atat pe podiumul de la Plaza Romania, cat si pe cel de la hotelul Hilton.

La Plaza, Monica, imbracata intr-o rochie lunga din tafta, semnata Natalia Dinicu, a fost cea are a deschis evenimentul intitulat “Style Up” si a lasat publicul cu gura cascata atunci cand a inceput sa se dezbrace.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.