Paula Seling are o poveste interesanta si o viziune inedita asupra semnificatiei rolului ei pe pamant.

Se simte o protejata a destinului pentru relatia pe care o are cu Dumnezeu si crede ca totul in viata are un rost. Asa s-a intamplat si cu sotul ei Radu, pe care l-a reintalnit dupa opt-noua ani.

Daca ai ocazia sa stai la o sueta cu Paula, constati ca se lupta cu niste complexe de care cu greu poate sa scape. Recunoaste ca este extrem de emotiva si din acest motiv inaintea oricarui eveniment ce necesita un dialog cu ziaristii are insomnii. Sotul ei, Radu Bucura, o tine departe de dialogul cu presa si cu greu ii lasa pe ziaristi sa o chestioneze la telefon, acesta triindu-i toate apelurile. Desi spune ca nu cumpara ziare pentru ca nu o tenteaza sa citeasca rubricile mondene in care ar putea aparea, ea afirma ca pune mare pret pe relatia cu mass-media, capitol la care este deficitara. Numai ca pentru ea toate acestea merg pana la limita decentei: recunoaste ca si-a asumat un risc atunci cand a cantat la nuntile manelistilor Dan Bursuc si Florin Salam, dar a facut-o si pentru faptul ca erau alaturi de ea si alti "grei" ai muzicii, respectiv Marcel Pavel si Monica Anghel.

Paula a fost impresionata cand la nuntile respective, alaturi de ea, manelistii au cantat impreuna pe versuri de Nichita Stanescu. La fel de impresionata a fost si dupa ce a avut ocazia sa o vada "face to face" pe Beyonce ori sa cante in duet cu Albano, langa care va mai canta o data, in luna mai a acestui an. Cu toate ca smulgi cu greu cuvintele din gura ei, afli si lucruri despre care pana acum nu a vorbit. Spre exemplu, isi aminteste cu drag cum la nici patru ani si-a scris singura un bilet de invoire de la gradinita. Cu siguranta, sunt multe lucrurile pe care inca le tine in secret Paula, dar nu isi poate ascunde dorinta de a face cat mai multe in muzica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.