Andreia de la Trident: 'Am o lista lunga de pacate care trebuie iertate'

Majoritatea vedetelor mioritice nici nu vor sa auda de Postul Pastelui si spun ca nu se vor abtine nici anul acesta de la carne, lapte, oua sau sex. Singura care se poate lauda cu performanta de a rezista sase saptamani fara alimentele interzise, insa nu si fara sex, este Andreia, una dintre blondele de la Trident. Cantareata se va impartasi anul acesta pentru prima data si spune ca are o lista lunga de pacate pe care i le va marturisi preotului, cerand iertare.

Andreia de Trident este una dintre putinele vedete care tin post anul acesta. Chiar daca recunoaste ca este pentru prima oara in viata ei cand tine post, Andreia spune ca este mult mai usor decat se astepta. “Nu am mai tinut post niciodata pana acum, dar anul asta m-am lasat convinsa de iubitul meu. El tine toate posturile de peste an si de data aceasta m-a corupt si pe mine. Sincera sa fiu ma asteptam sa fie mult mai greu, dar este chiar usor. Oricum, postul in sine nu mi se pare ca trebuie sa conteze atat de mult. Credinta este lucrul de baza, fara de care nu ne putem numi oameni. Chiar daca nu am postit niciodata pana acum, ma consider mult mai credincioasa decat cei care au facut-o si care merg in fiecare duminica la biserica”, a declarat Andreia pentru „Gardianul“.

Pe langa faptul ca nu a mai tinut niciodata Postul Pastelui, Andreia nici nu s-a mai spovedit sau impartasit vreodata, nici macar atunci cand era copil. “Acum va fi pentru prima oara in viata mea, asa incat am o lista lunga de pacate care trebuie iertate”, ne-a mai spus Andreia, usor amuzata. Recunoscuta pentru moda pantalonilor decupati la spate, blonda incinge imaginatia multor barbati. Numai unul se bucura insa de farmecele trupului sau, inclusiv in cele sase saptamani de post, pentru ca Andreia se abtine de la orice, numai de la sex nu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.