Tatal este amator de muzica, iar unchii din partea mamei sunt muzicieni profesionisti. La varsta de 10 ani a creat un duo rap cu cea mai buna prietena a sa, iar la 13 ani a inceput sa cante soul. A urcat cu adevarat pe scena muzicii pop in 2003 si a uimit profesionistii cu vocea sa si repertoriul.

In ultima vreme, Amy Winehouse a reusit sa tina primele pagini ale ziarelor de scandal cu aparitiile sale excentrice. Amy a fost externata luna trecuta dintr-o clinica de dezintoxicare londoneza. La putin timp dupa acest eveniment, Amy a fost surprinsa prizand vodca, cu ajutorul unui pai, la o petrecere dintr-un club londonez. Se pare ca in momentul in care petrecerea s-a incins, cineva a adus peste 20 de shot-uri la masa la care era Amy si ea a decis sa isi arate noua distractie la petreceri. Conform unor prieteni din anturajul cantaretei, Winehouse a sorbit o parte din shot, dand foc restului, apoi a luat un pai si a prizat restul. Doctorii avertizeaza ca aceasta forma de distractie folosita de Winehouse pentru petreceri, cunoscuta ca Gas Chamber, ar putea fi letala, pentru ca alcoolul este absorbit direct in sange.

Si pentru ca Amy nu pierde nici o ocazie sa petreaca, timpul pierdut incepe sa se vada chiar pe fata starletei. Asa ca nici macar un strat gros de machiaj nu poate ascunde starea dezastruoasa in care se afla pielea lui Amy Winehouse. Desi purtatorul de cuvant al vedetei a declarat ca aceasta sufera de impetigo si ca urmeaza un tratament medicamentos, eruptia de pe pielea cantaretei nu pare sa se vindece. Ba mai mult, pe bratele ei sunt vizibile zgarieturi, lucru care a produs temerea apropiatilor ca Amy se automutileaza, lucru pe care l-a facut in copilarie.