„Sunt incantata sa confirm faptul ca sotii Ritchie nu se gandesc la despartire, vor ramane fericiti impreuna”, a declarat purtatoarea de cuvant a starului pop, Liz Rosenberg.

Mass-media si blogosfera speculau in ultima vreme, neintelegeri intre cele doua vedete.

Conform VDTonline, relatiile dintre diva si regizor s-au racit in ultima vreme si cei doi se indreapta catre o despartire amiabila.

Casnicia lor tot mai subreda a reintrat in atentia presei saptamana trecuta, cand regizorul nu a fost prezent la intrarea Madonnei in Rock'n'Roll Hall of Fame, eveniment foarte important pentru interpreta. Conform unui apropiat al cuplului, „Guy nu a fost prezent la mai multe evenimente importante pentru Madge. Nu mai e la fel de interesat de munca ei cum a fost in trecut. Relatia lor s-a terminat. Totul este foarte amical. Cei doi pur si simplu nu se mai iubesc”.

Citeste si:

De fiecare data starurile au avut insa grija sa dezminta toate zvonurile cu privire la relatia lor si s-au afisat la brat, zambind. De data aceasta, purtatoarea de cuvant a Madonnei explica de ce in ultima vreme cei doi au locuit in tari diferite. Starul pop si-a promovat ultimul album „Hard Candy”, in Statele Unite, in timp ce regizorul Ritchie s-a aflat in Anglia unde lucreaza la ultimul sau film „RocknRolla” si filmeaza o reclama pentru Nike.

„Sotii Ritchie sunt acum impreuna in casa lor din Londra. Totul este minunat in familia Ritchie”, a tinut sa sublinieze purtatoarea de cuvant, potrivit CNN.

Madonna si Guy Ritchie au impreuna un fiu, pe Rocco, de 7 ani si pe fetita cantaretei, Loudres, de 11 ani. In 2006, cuplul a adoptat si un baietel din Malawi.