Studenta Andreea Balan (foto) citeste! In urma articolului pe care l-am publicat luna trecuta, "Balana are limba varza", in care spuneam ca site-ul www.andreeab.ro e plin de greseli de ortografie, interpreta a luat pagina de web la puricat si si-a corectat "agramaticalitatile". Dar numai pe cele semnalate de noi in Jurnalul National! Problema este ca n-am avut atat spatiu pentru a insira toate bazaconiile aparute in pagina amintita. Cacofoniile, virgulele puse anapoda, greselile de exprimare au ramas.

"Eram mai mica ca ea", "Ne-am certat pe tema 'cine e noul impresar: Iustin sau Balan>>", "Prestatia Loredanei cu dansatorii sai si cele 3 backing-vocals este demna de laudat". Parerea noastra este ca Andreea Balan, studenta in anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism-Filozofie, Universitatea Spiru Haret, a trecut ca gasca prin apa la scoala. Dar colegii de la Catavencu au fost si mai transanti: "'Sunt proasta>> se scrie cu semnul exclamarii!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.