Butonind la nimereala, duminica seara, am nimerit la TVR 1. Prima impresie a fost ca actrita Maria Dinulescu executa o parodie (reusita!) la adresa Andreei Marin.
Aceeasi rochie de zina, acelasi decolteu la vedere, aceeasi coafura, dar si acelasi zimbet, de un entuziasm artificial, combinat cu fandoseala si copilarosenii ridicole. Foarte curind, mi-am dat seama ca nu e vorba de o caricatura. Maria Dinulescu (altfel, o actrita onorabila...) este chiar prezentatoarea emisiunii "Ploaia stelutelor".

Nu se stie daca i s-a cerut expres s-o maimutareasca pe Andreea Marin Banica Junior sau o face din proprie initiativa, fapt este ca rezultatul e mai mult decit penibil. In ceea ce priveste intonatia siropoasa si atitudinea prefabricata, cele doua prezentatoare sint foarte asemanatoare. Atita doar ca Maria Dinulescu se bilbiie mult mai mult decit predecesoarea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.