Fosta Abramburica a trait clipe de groaza sambata seara. Imediat dupa ce a incheiat filmarile la emisiunea “De Suflet” pe care o prezinta la PRO TV International, vedeta a fost atacata de o pisica, pe care tocmai incerca sa o salveze de o haita de caini.
Felina nu a inteles intentiile bune ale Danei si si-a infipt adanc coltii in mana ei stanga. Dana a ajuns la Spitalul de Urgenta, unde i s-au acordat ingrijiri medicale.

Fire miloasa, Dana Rogoz nu a putut sta deoparte, sambata seara, cand, la iesirea din sediul PRO TV, a vazut cum o pisica era atacata de o haita de caini.

“Am plecat de la serviciu si ma indreptam spre masina, cand am vazut peste drum niste caini care smotoceau de mama focului o pisica. Fara sa stau prea mult pe ganduri, am traversat repede strada sa-i alung. Pentru ca mi s-a parut ca era ranita, am vrut sa duc pisica la doctor si m-am gandit sa o prind de undeva de spate, pentru ca asa nu avea cum sa ma atace. Dar nu am reusit, iar ea, foarte speriata, si-a infipt coltii in mana mea”, si-a amintit Dana intamplarea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.