Poponet si-a bagat "codita" in relatia dintre Anna si Liviu
Ieri, dupa miezul noptii, a izbucnit un scandal intre Liviu Moreanu, iubitul Annei Lesko, si Codin "Poponet" Maticiuc, la mijloc fiind Lesko. Injuraturi, jigniri la adresa capacitatilor sexuale ale lui Poponet etc., toate intr-o convorbire telefonica ale carei momente-cheie le puteti citi mai jos. Liviu este cu Anna de mai mult timp. Recent, ei s-au despartit, s-au recuplat, ca, intr-un final, iarasi sa se certe. Cum s-ar zice, erau si nu erau impreuna.

Ieri-noapte, in jurul orei 00.30, Anna s-a intalnit cu Liviu, in fata casei ei, sa puna lucrurile la punct, sa mai discute. Ea il suspecta ca o inselase, avand niste informatii in acest sens, parte dintre ele nefiind reale, dar avand o samanta de adevar. In timp ce vorbeau ei in fata casei, telefonul Annei suna. Si suna. Era Poponet. Liviu a vazut cine era, Anna zicea ca nu stie de ce suna Poponet asa tarziu, motiv pentru care nu-i raspunde. Pana la urma Liviu a pus mana pe telefonul lui si a sunat el. In total Poponet sunase de patru ori in seara respectiva la numarul Annei, potrivit registrului de apeluri din meniul telefonului. Discutia a fost incendiara, ne relateaza sursele noastre, care au aflat povestea chiar din anturajul protagonistilor ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.