In timp ce presa din Romania a comentat mult pe seama siluetei filiforme a Monicai Columbeanu, ziaristii din Italia o pregateau, care mai de care pentru sedinte foto.

Chiar daca parerile sunt impartite, sotia lui Iri a recunoscut si ea, intr-un puseu de sinceritate, ca si-ar dori cateva kg in plus si un posterior mai bombat.

Prima femeie din Romania care a aparut pe coperta celebrei reviste “Max” a beneficiat de multa indulgenta din partea echipei care a realizat pictorialul.

Monica a tratat la sange gradul de nuditate, publicatia italiana fiind recunoscuta pentru fotografiile mult prea sexy pe care le publica.

Dupa ce s-a asigurat ca nu va trebui sa arate ceea ce doar Iri are voie sa vada acasa, Monica a acceptat sedinta foto, realizata cu unul dintre cei mai titrati fotografi, Conrad Godly. Secvente inedite din timpul realizarii pictorialului din decembrie au fost difuzate saptamana trecuta de B1 TV, in cadrul reality-show-ului ”By Monica Columbeanu”.

Tot aici, Monica a facut o declaratie-soc, dialogand in engleza cu echipa de ziaristi: “Mi-as dori sa am cateva kilograme in plus si chiar un fund mai bombat”, a anuntat Monica, iar dorinta ei se pare ca a fost lege pentru fotograf, care a surprins-o din cele mai bune unghiuri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.