Desi are o voce mult mai buna decit a lui Vlad Mirita, Costel Busuioc nu s-a putut angaja nici macar pe post de corist la Filarmonica timisoreana, pentru ca nu are studii muzicale.
In schimb, Vlad Mirita, absolvent de Stiinte Economice, cinta la Opera Nationala din Bucuresti, desi n-a calcat in viata lui pe treptele Conservatorului! In timp ce economistul Mirita (patron al unei firme de termopane) facea vocalize in "Trubadurul", la Opera, si se pregatea sa cinte foarte fals la selectia nationala pentru Eurovision, genialul Costel, disperat ca nu-si mai poate intretine familia, isi facea bagajul sa plece la munci grele, pe santierele din Spania... Norocul lui Costel a constat in faptul ca, in tarile civilizate, o valoare autentica este descoperita si exploatata fulgerator! Chestie care, in mod sigur, nu i se va intimpla termopanistului Mirita la Eurovisionul belgradean!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.