Smiley, membru al trupei Simplu, isi lanseaza in aceasta saptamana primul album solo din cariera, material discografic care cuprinde atat piese soul si R&B, cat si piese dance, informeaza NewsIn.

Smiley a lucrat cu Marius Moga, Don Baxter si Randi la compunerea celor zece piese de pe albumul sau.
Piesa "In lipsa mea", featuring Uzzi de la BUG Mafia, este primul extras pe single si se afla deja pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale din Romania.

"Am facut albumul ca sa fac piese care nu se potrivesc cu stilul trupei Simplu", declara Smiley pentru NewsIn in septembrie . "Piesele sunt foarte personale si reflecta viata mea", a adaugat cantaretul.
Pe primul album al lui Smiley sunt incluse si piese ca "Designed to love you", "Am bani de dat (tengo dinero)" featuring Alex, Don Baxter si Marius Moga sau "So cold", featuring CRBL.

Inaintea albumului se va lansa un site dedicat materialului discografic, a precizat artistul.

Smiley a devenit cunoscut ca membru al trupei Simplu, infiintata in octombrie 2000, prin fuziunea a doua grupari de breakdance, "Mesaj Nou" (Pitesti) si "Extreme" (Bucuresti). In februarie 2001, formatia a lansat primul material discografic, EP-ul "Provocarea" (2001), urmat de albumul "Extrem de SIMPLU" (2002). In vara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.