Pentru ca nu vrea sa stea ca lemnul in timpul concertelor (asa cum el insusi ne-a declarat mai demult) si se ambitioneaza sa danseze cot la cot cu cei mai buni breakdancers din tara, componentii trupei Simplu, Andrei Maria, adica Smiley, pentru cei care nu i-au lecturat inca buletinul, are probleme destul de grave de sanatate, care ii pun in pericol cariera.
Cum, la capitolul dantuiala, Smiley s-a intrecut pe sine la concursul "Dansez pentru tine" si, din cite spune chiar el, are de gind sa repete performanta, se pare ca solistul dansator nu are de gind sa-si infrineze eforturile. Mai mult decit atit, joaca un rol de dansator-actor-cintaret in serialul "Cu un pas inainte" (Pro TV), avind de tras, pe deasupra, si nenumarate duble la momentele dansante. In urma unei asemenea suprasolicitari, oasele si musculatura lui Smiley au zis "pas" si au inceput sa-i faca probleme. Cu ligamentele innodate si cu meniscul care ii provoaca dureri, Smiley se ambitioneaza sa-si vada in continuare de treburi, recunoscind, totusi, ca, la un moment dat, va trebui sa se opereze.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.