Incepand de luni, romanii vor putea face "Aerobic cu Cosmina Pasarin". Toti cei interesati se pot intalni cu vedeta Pro TV prin intermediul unei carti ce va aparea la Editura Cartea de Buzunar si care o prezinta pe Cosmina in timp ce executa un program de gimnastica eficient si accesibil oricui. Propus de profesoara de sport Veronica Selin, setul de exercitii executat de Cosmina reprezinta portia de sport si sanatate pe care oricine o poate lua chiar acasa, fara a mai trebui sa mearga la sala.

Fostul iepuras Playboy a pregatit pentru lansare o demonstratie spectaculoasa in fata vedetelor, ziaristilor si personalitatilor invitate. Alaturi de alte doua fete si sub atenta supraveghere a profesoarei Selin, Cosmina isi va demonstra veleitatile de sportiva si va executa cateva exercitii fizice pe ritmul unei melodii antrenante. Dupa ani de zile de sport, Cosmina a simtit pe pielea ei ca in zilele in care nu face miscare se simte slabita si mai trista decat de obicei: ''Cred ca sportul are unul dintre rolurile importante in viata noastra. Ce-i drept, se poate trai si fara miscare, dar nu la fel de bine. Eu cred ca sportul iti prelungeste viata, te ajuta sa te dezvolti si sa imbatranesti mai frumos. In acelasi timp, cred ca este o buna terapie pentru psihic'', marturiseste vedeta, care il va avea alaturi la lansarea cartii pe prietenul sau, George Vintila.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.