Ceea ce asteptam cu totii sa auzim din gura Ritei Muresan, ne-a fost confirmat de cea mai buna prietena a acesteia, Irina Deleanu, sefa Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica si multipla campi-oana olimpica.

“Horia a curtat-o pe Rita cinci ani”, a spus aceasta la Euforia TV. Contactati telefonic, Rita nu neaga, Irina confirma, iar Horia spune ca a obosit sa vorbeasca despre acest subiect.

O femeie vanata si dorita, mai ales de cand e singura, Rita Muresan (35 ani) a fost destul de zgarcita cu detaliile privind viata sa intima. Poate si de aceea presa i-a atribuit relatii cu diversi barbati celebri, cei mai vehiculati fiind hanbalistul Iulian Stemate, Dinu Pescariu si Horia Brenciu.

Carismatica creatoare de moda a negat faptul ca i-ar fi picat cu tronc vreunul dintre domnii amintiti, dar asta nu inseamna ca respectivii nu au incercat sa o curteze. In aceasta situatie se afla Horia Brenciu (35 de ani), despre care se stie ca este unul dintre prietenii vechi ai Ritei Muresan, dar si unul dintre cei mai aprigi admiratori ai acesteia. Ambii au negat cu inversunare faptul ca ar fi avut o idila, iar Brenciu s-a eschivat mereu sa admita ca ar fi incercat sa ajunga la inima Ritei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.