Printre cei mai curtati barbati din Romania se numara si Ion Tiriac. Nababul figureaza in Top 300, avind o afacere estimata la milioane de euro, iar celebritatea sa, ca fost tenisman, i-a adus numai beneficii.

Face parte dintre personalitatile lumii si a fost curtat mereu de femei frumoase. S-a vehiculat ca ar fi avut o aventura cu Andreea Marin, dar nici unul dintre ei nu a recunoscut. Magnatul a fost vazut prin oras cu tot felul de domnisoare care aratau foarte bine. In ultima vreme, se vorbeste despre o poveste de dragoste dintre el si Rossana Oprea, ex-iubita lui Dan Chisu. Povestea de dragoste dintre blonda si omul de afaceri a inceput anul trecut, iar presa a scris pe larg despre acest subiect.

Mireasa ar pune mina pe o avere fabuloasa

Nici tenismanul si nici domnisoara, ce se ocupa acum de afaceri, nu au vrut sa comenteze prea mult pe aceasta tema. Insa, in ultima vreme, circula un zvon in lumea buna a Bucurestiului si anume ca Tiriac si Rossana se casatoresc. Se vorbeste pe la colturi despre un mariaj, iar apropiatii magnatului sustin ca acesta a cerut-o deja in casatorie, undeva in afara granitelor tarii. Daca e real zvonul, Rossana va pune mina pe o avere fabuloasa, tinind cont de faptul ca iubitul ei face parte printre cei mai bogati businessmani din România.

Se stie, insa, despre Tiriac ca este foarte zgircit si putine femei din viata lui au reusit sa-l pacaleasca, profitind financiar de pe urma lui. Dar, in cazul in care este indragostit, e dispus sa-si multumeasca si sa-si impresioneze sotia, s-o rasfete cu tot felul de daruri valoroase. Sa nu uitam ca aceasta este mult mai tinara decit el, nu arata rau, e pe picioarele ei si are calitatile necesare pentru a-l face pe un barbat ca Tiriac sa se inamoreze de ea.

Tiriac - intre doua nunti

De altfel, omul de afaceri are doua nunti anul acesta, daca e sa ne gindim ca fiul sau, Ion Ion, il va face bunic si-si va pune pirostriile cu Ileana Lazariuc, iar nunta este programata in acest an. Tinind cont de acest lucru, Ion Tiriac doreste ca mai intii sa-l aseze la casa lui pe fiul sau si numai dupa aceea sa se ocupe si de propria nunta. Pina una alta, Seniorul si iubita sa nu vorbesc deloc despre relatia lor. In cazul in care se va insura, admiratoarele sale vor fi triste, pierzind unul dintre cei mai sarmanti barbati, care sint si potenti din punct de vedere financiar. E clar ca nunta magnatului va fi considerata de multi evenimentul secolului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.