Christina Aguilera, Kate Hudson si mai nou Heidi Klum adora sa se plimbe prin locuintele lor imense in “costumul Evei”.

Heidi Klum ii urmeaza exemplul Christinei Aguilera si adopta stilul nud impreuna cu sotul ei, Seal
Numai ca acest lucru nu se poate intampla in fiecare zi, asa ca au ales ca ziua speciala sa fie duminica. Astfel ele se relaxeaza complet cand sunt dezbracate, cand au pe aproape un pahar de apa plata cu lamaie si pe sotii iubitori care le mai fac cate un masaj.

La Hollywood vedetele au propriile lor metode de a se desfata si a se simti in largul lor in zilele de odihna. Daca unii prefera sa mearga la un picnic sau sa vizioneze un film la cinematograf, ei bine, Kate Hudson si Christina Aguilera adora sa se plimbe goale prin casa.

Desi Aguilera este acum mama unui baietel de numai cateva saptamani, atat ea, cat si sotul ei, producatorul Jordan Bratman, nu sunt pregatiti sa renunte la vechile obiceiuri. La initiativa Christinei, cei doi si-au ales o zi in care sa umble goi prin casa.

Acum, ca a venit pe lume si micul Max, toti credeau ca o sa renunte la aceasta obisnuinta, insa nu a fost asa. “Ne place sa piperam lucrurile in relatia noastra, facem absolut totul in casa fara sa purtam nimic pe noi. E delicios...”, marturiseste tanara mamica.

Exact acelasi tip de duminica prefera si Kate Hudson. Actrita practic a crescut intr-o familie unde nu era o mare jena sa fii vazut dezbracat. Mama lui Kate e nimeni alta decat Goldie Hawn, iar tatal ei vitreg e cunoscutul actor Kurt Russell. Amandoi sunt celebri pentru atitudinea lor nonconformista si stilul de viata inedit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.