In lumea manelelor arde mocnit un scandal incredibil!

O tanara de 21 de ani, casatorita, care este fina celebrului Fane Capatana, sustine, in exclusivitate pentru CANCAN, ca impresarul manelistilor Dan Bursuc (supranumit "Becali al manelelor") ar fi incercat sa o abuzeze de ea intr-un restaurant din Capitala.

Potrivit femeii, careia nu-i vor dezvalui decat initialele, respectiv A.L., episodul reclamat de ea ar fi avut loc in 8 februarie, in toaleta restaurantului (....) de pe Calea 13 Septembrie!

Sotul acesteia ne-a povestit ca A.L. ar fi fost acostata de catre Dan Bursuc care dorea sa vorbeasca cu ea. "A refuzat dialogul cu acesta, moment in care a devenit nervos si a inceput sa o ameninte cu bataia, daca nu ii da numarul de telefon si daca nu e de acord sa mearga cu el in alt loc!"

Tanara a mai dezvaluit ca: "I-am explicat lui Dan Bursuc faptul ca sunt casatorita si sotul meu este si el prezent in interiorul localului, dar, cu toate acestea, a continuat sa ma ameninte si sa-mi spuna ca nu-l intereseaza prezenta sotului meu".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.