Artista Nicola este o mare admiratoare a hainelor din piele si, de fiecare data cand are prilejul, artista isi imbogateste colectia. Ultima sa achizitie este o superba scurta din piele de sarpe, de care este foarte mandra. "Am o prietena care imi lucreaza astfel de haine. Mi-am cumparat pielea si i-am dat-o ei sa mi-o faca. Abia astept s-o port. Probabil ca voi aparea prima oara cu ea in urmatorul meu videoclip", a declarat cantareata. O singura problema are Nicola cand isi cumpara hainele din piele. Fiica sa, Maria, care se revolta de fiecare data cand mama ei isi cumpara haine confectionate din pielea unor animale.

"Fiica-mea este o iubitoare a animalelor si, de cate ori vin cu ceva nou, face mare scandal. Cand mi-am cumparat o haina din piele de ponei, Maria a vrut sa mi-o rupa. Am reusit sa o conving ca nu am facut nimic rau atunci cand am cumparat-o, dar m-a rugat sa nu mai dau banii pe asa ceva. Bineinteles ca i-am promis, dar nu m-am putut tine de cuvant", a spus Nicola. Artista are o "piele" scumpa, daca luam in considerare intreaga sa colectie: o pereche de pantaloni, o fusta, o haina din piele de ponei (doar ultima piesa costa 1.000 de euro) si o scurta din piele de sarpe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.